Referenties van opdrachtgevers.

Cheryl White.
Britse scenariste en regisseur.

Auke is my go-to Director of Photography in the Netherlands. He has filmed three of my short films - one of which has won a number of awards at film festivals. He's professional, knowledgeable and always great fun on set. I look forward to working with him again.

Frits Harkema. Filmproducent.

Auke Hamers heeft als freelance cameraman een groot aantal hotelfilms voor een internetsite in verschillende Europese landen geheel zelfstandig gewerkt. Het materiaal waar hij mee terug kwam was perfect, zijn inzet meer dan 100% en omgang met de managers in de hotels heeft alleen maar positieve reactie gegeven.
Kortom iemand die je met een gerust hart op pad kan sturen.

Wouter de Vries. Hoofdredacteur.

Als hoofdredacteur bij Uitgeverij De Doelenpers werk ik inmiddels bijna drie jaar met Auke samen. Het begon met fotografie voor Atelier, maar ondertussen vraag ik hem ook voor producties in onze andere tijdschriften. Want: Auke levert kwaliteit en creativiteit. Bovendien weet hij hoe een uitgeverij werkt en denkt hij graag mee. Allemaal eigenschappen die naast mooie producties een heel prettige samenwerking opleveren.

Bernd Beekman. M&C.
SVO Vakopleiding Food.

Auke heeft nu een aantal opdrachten voor ons gedaan en we zijn daar zeer tevreden over. Hij denkt mee, komt met creatieve ideeën en zorgt voor een snelle, correcte afhandeling van de opdracht. Hij is integer en een zeer prettig persoon in de omgang.

Dyane Donck. Componist/Geluidskunstenaar.

Auke is bij diverse muziekvoorstellingen betrokken geweest. Ik beschouw Auke als zeer professioneel: hij kan goed inhoudelijk meedenken, en dit vertalen naar sterk beeld. Hij is inventief en weet veel te halen uit beperkte middelen. Hij monteert zeer muzikaal en begrijpt de rol van film in een multidisciplinaire context. Daarbij is hij prettig in de omgang: positief, efficiënt en geeft duidelijk en tijdig grenzen aan. Hij is heel betrouwbaar, zowel wat betreft het halen van deadlines als de artistieke en technische kwaliteit van het eindproduct. Ik hoop nog vaak samen te mogen werken!